Polițiștii locali au prins puștanul care a mâzgălit indicatoarele din Baia Mare.

Ieri, 21 aprilie aparuse in presa locala un APEL CIVIC initiat de catre Politia Locala Baia Mare in care se solicita sprijinul cetatenilor pentru a stopa actele de vandalism asupra mobilierului stradal, dar si asupra indicatoarelor rutiere.

Situatia amuzanta a fost ca articolul a aparut exact in timp ce doi dintre polițiștii locali își făceau meseria așa cum trebuie și au reușit să identifice un tânăr de 15 ani care a mâzgălit cu vopsea indicatoarele rutiere din oraș, dar și coșurile de gunoi.

Minorul audiat alături de mama sa la sediul Poliției Locale

Echipajul de poliție locală format din Iulia Goloman și Norbert Buzatu au identificat în mai puțin de 24 de ore pe un tânăr în vârstă de 15 ani. Acesta a fost dus la sediul Poliției Locale împreună cu mama lui, unde a fost sancționat contravențional pentru fapta comisă. De altfel, conform surselor noastre, mama tânărul și-a dat seama că fiul ei este autorul când a văzut aceleași ”desene” făcute și pe peretele unei construcții din gospodăria proprie.

Cei doi polițiști locali sunt aceeași care de la începutul lunii martie 2022 și până în prezent au reușit să identifice 10 tineri care vandalizau orașul cu graffity. Nu au scăpat de ”operele de artă” cinematograful Dacia, coșurile de gunoi, toate băncile din Baia Mare și mai nou, indicatoarele stradale.

Mai mult, cei doi polițiști locali sunt cei care i-au identificat pe tinerii care pentru a se filma și a încarca videoclipul pe tik-tok au sustras un cărucior pentru cumpărături de la Kaufland și l-au aruncat de pe podul pietonal direct în râul Săsar. Și în acest caz, autorii au fost identificați și sancționați în nici 24 de ore.

Pe aceasta cale dorim sa felicitam cei doi polisti locali si le uram mult succes in continuare in munca pe care o depun zi de zi in Municipiul Baia Mare.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *