Smecherasii care au aruncat un cos de cumparaturi in raul Sasar au fost prinsi.

În seara de joi, 7 aprilie, mai mulţi tineri care au nu au ţinut cont de bun simţ şi au considerat că lor li se cuvine orice şi pot face orice. Totul s-a petrecut pe podul de la Kaufland de pe str. G Coşbuc, unde unul filma, alţi doi aruncau în Săsar un cărucior pentru cumpărături.

ACTUALIZARE IPJ MARAMURES

„În legătură cu imaginile apărute în spațiul online, ce surprind două persoane care aruncă coșurile de cumpărături în râul Săsar, Poliția municipiului Baia Mare s-a sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunii de furt și identificarea persoanelor responsabile. Polițiștii efectuează cercetări pentru clarificarea tuturor aspectelor juridice ce încadrează faptele filmate și vor dispune măsurile legale care se impun”

ACTUALIZARE 2

Un echipaj de ordine publica din cadrul Politiei Locale Baia Mare au identificat tinerii care au aruncat cosul de cumparaturi in raul Sasar si i-au sanctionat contraventional in valoare 1000 lei.

4 COMMENTS

  1. Prea puțin pentru ceea ce au făct. Măcar 10.000 de fiecare ca să se învețe minte. Viitorii infractori.

    • Auzi prea putin, du-te domnule si te culca. Suta la suta sunteti un pensionar comunist care nu are ce face si comenteaza aiurea. Auzi, cica viitori infractori. Au aruncat caruciorul au fost sanctionati ca atare si gata.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *