Pompierii maramureșeni au fost la datorie

Pompierii militari maramureșeni au intervenit în acest weekend pentru lichidarea a trei incendii. 

​Militarii Gărzii de Intervenție Fărcașa, alături de pompierii voluntari din Gârdani, au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la coșul de fum al unei locuințe. Flăcările au distrus circa 3 metri pătrați de acoperiș din lemn și au deteriorat aproximativ 2 metri pătrați de țiglă. 

​În localitatea Sălsig, pompierii militari au intervenit, alături de SVSU Ulmeni, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință. Focul a distrus circa 90 % din suprafața locuinței. 

​La Rozavlea, militarii din cadrul Gărzii de Intervenție Bogdan Vodă au lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum al unei locuințe. Din fericire a ars doar funinginea din coșul de evacuare.

​Pe această cale, pompierii maramureșeni îi îndeamnă pe cetățeni să acorde o importanță deosebită coșurilor de fum. Pentru evitarea producerii unor incendii devastatoare, coșurile de fum trebuie curățate și verificate periodic. De asemenea, acestea trebuie amplasate și izolate corespunzător față de materialele combustibile.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *