Primăria s-a apucat de CURĂȚENIA DE PRIMĂVARĂ! S-a făcut public programul de ridicare a deșeurilor vegetale de la băimărenii care își fac ordine în curte.

În cadrul proiectului  “BAIA MARE CURATĂ” inițiat de primarul  Cătălin Cherecheș, cu scopul de a eficientiza salubrizarea orașului, continuă campania de colectare a deșeurilor vegetale și voluminoase din zonele de case ale municipiului Baia Mare.

Astfel, în baza programului stabilit de către  Autoritatea Publică Locală, până la data de 15 mai 2022, ridicarea deșeurilor vegetale și voluminoase se va face după următorul program:

Luni             –  Cartier Valea Borcutului (între strada Victoriei și zona  Livadă);

Marți           –  Cartier  Săsar (între străzile Nucului , Victor Babeș  și Iuliu Maniu )
–  Cartier Valea Roșie (între străzile Iuliu Maniu si Fierăstrăului );

Miercuri      – Cartierul Griviței (între străzile  Fierăstrăului  și 8 Martie );

Joi                 – Cartier Ferneziu și Cartier Firiza; 

Vineri           – Cartier Orașul Vechi, (între străzile Gheorghe Șincai, Vasile Lucaciu  și Horea );

Sâmbătă      – Cartier Vasile Alecsandri (case) (între Bdul. Republicii , strada Izvoarele, strada Mihai Eminescu , strada Universității și strada Vasile Alecsandri);

Duminică    – Cartierul Progresului (între străzile Vasile Alecsandri, Hortensiei, Culturii și 22 Decembrie).

Adresăm cetățenilor rugămintea de a depune la stradă (în zone accesibile) deșeurile vegetale voluminoase destinate colectării, exclusiv în zilele stabilite ca fiind destinate colectării pentru fiecare zonă/cartier .

Persoanele care vor depune spre colectare deșeurile în alte zile decât cele stabilite, pentru a se putea institui o regulă și a pune în ordine gestiunea deșeurilor de acest tip pe raza Municipiului Baia Mare,  vor fi pasibile de sancțiuni potrivit prevederilor legale. 

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *