PROGRAMUL TEATRULUI MUNICIPAL BAIA MARE ÎN PERIOADA 5 – 6 FEBRUARIE 2022

Sâmbătă dimineața, în data de 5 februarie, cei mici pot urmări de la ora 10.00 sau de la 11.30, spectacolul ”Petrică și Lupul”, după Serghei Prokofiev, regia Iulian Bulancea.

Distribuția spectacolului este formată din actorii Iulian Bulancea, Carmen Bulancea, Ruxandra Lăzărescu, Vlad Crișan.

Basmul simfonic PETRICĂ ȘI LUPUL este o misterioasă poveste, imaginată de compozitorul rus Serghei Prokofiev. Un copil năstrușnic, animale prietenoase, muzica frumoasă si umbre captivante ne invită în aventura copilăriei: cum să-ți învingi frica? Un spectacol intens vizual, un teatru de umbre, inspirat de povestea spusă în versuri. O peripeție în care mintea și sufletul sunt puse la încercare deopotrivă.
Spectacolul se joacă la sala Teatrului de Păpuși.
Durata: 60 minute
Preț bilet: 7 lei

Tot sâmbătă, 5 februarie de la ora 19.00, pe scena Teatrului Municipal, le puteți revedea pe doamnele din spectacolul EMILIA ÎN TIMP DE PACE ȘI RĂZBOI de Aldo Nicolaj, regia artistică Radu Dinulescu, scenografia Mihai Vălu.

Din distribuție fac parte actrițele Diana Podăreanu, Sanda Savolszky, Claudia Păunescu, Wanda Farkaș și Adriana Covaci.

Spectacolul  ”Emilia în timp de pace și război” este povestea a cinci femei, cinci personaje a căror putere de a înfrunta provocările vieții vine tocmai din inepuizabila lor sensibilitate, empatie, sete de iubire, cruzime tandră și umor. 

Spectacolul se joacă în sala mare, cu publicul pe scenă.
Durata: 90 minute (fără pauză)
Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei

Duminică, 6 februarie, de la ora 19.00, are loc o nouă reprezentație a spectacolului de improvizație IMPROJOKER, regia artistică Mihaela Sîrbu, scenografia Mihai Vălu.

Vor improviza Andrei Dinu, Eduard Bîndiu, Mircea Gligor, Han Andrei, Raul Hotcaș, Denisa Blag, Alex Macavei și Petru Damșa.

”ImproJoker” îți satisface setea de curiozitate și nevoia de joacă. Spectatorul poate fi deținătorul unor sugestii care, odată lansate, pot să genereze povești surprinzătoare, în cascadă.  Prezența ta e un atu pentru spectacol!

Spectacolul se va juca în sala mare a Teatrului Municipal.
Durata: 75 minute
Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei

Prețul biletelor la spectacolele teatrului: 7 lei ( 10 lei premieră) la secția Păpuși, 20 lei preț întreg și 10 lei preț redus (pentru elevi, studenți și pensionari) la secțiile Dramă și Revistă / 25 lei la premieră

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

Program casierie:
Marți – Sâmbătă 12.00 -13.00 / 18.00 -19.00
Duminică 18.00 – 19.00
Programul rezervărilor telefonice:
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sâmbătă: 12.00 – 13.00

Publicul este rugat să poarte mască, să respecte măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosească soluțiile de dezinfectare pe care teatrul le pune la dispoziție. Dacă prezintă simptome de răceală, strănut, tuse, este rugat să anuleze rezervarea!

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *