Un sofer beat a ramas impotmolit in zapada.

În data de 23 ianuarie, în jurul orei 01.40, polițiștii din Baia Mare au identificat un autoturism care a rămas blocat în zăpadă cu partea din spate, pe un spațiu verde.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că șoferul de 29 de ani din municipiu, a condus un autoturism pe bulevardul Unirii, iar în parcarea din fața unui imobil a executat de mers înapoi și a intrat cu partea din spate pe spațiul verde în zăpadă unde a rămas blocat.

În urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost de  0.72 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, unde a refuzat să i se recolteze mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, precum a refuzat și recoltarea de mostre biologice de sânge și urină în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor interzise.

În cauză, polițiștii au întocmit acte de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Foto: Arhiva

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *