TÂNĂR DE 19 ANI PRINS DROGAT LA VOLAN LA SCURT TIMP DUPĂ CE ȘI-A LUAT PERMISUL

Un tânăr care a obținut recent permisul de conducere a fost prins drogat la volan! Totul s-a întâmplat la data de 13 august 2022, în jurul orei 02.00, atunci când polițiștii au efectuat semnale de oprire unui autoturism, în localitatea Trip.

Polițiștii au stabilit identitatea conducătorului auto, respectiv un tânăr, de 19 ani, domiciliat în municipiul București, care a fost supus unei testări anti-drog, rezultând faptul că acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive (cocaină).

Totodată, polițiștii au procedat la efectuarea controlului corporal asupra tânărului, descoperind 4 pliculețe care conțineau substanțe stupefiante.

Conducătorul auto a fost condus la unitatea spitalicească, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei sau a substanțelor psihoactive în organism.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Având în vedere faptul că polițiștii depistează în continuare conducători auto care încalcă normele rutiere, activitățile vor fi intensificate, în vederea asigurării și menținerii unui climat de siguranță a traficului rutier.

Sursa foto si text: PresaSM.ro

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *