Tânăr snopit în bătaie în stradă! Camere de supraveghere de decor.

Anunțau cu surle și trâmbițe că în sfârșit municipiul Baia Mare are supravegheat video cu 169 de camere de înaltă performanță. Anunțau că au un dispecerat ultramodern în care polițiștii locali văd tot ce se întâmplă în zona în care sunt amplasate aceste camere. Până astăzi când putem spune fără a greși că ne putem …. pe ele camere de supraveghere!

Astăzi la prânz pe bulevardul Decebal din Baia Mare, în zona Semilună, acolo unde sunt amplasate camere de supraveghere un tânăr a fost pur și simplu snopit în bătaie. Lovit cu pumnii și picioarele de doi indivizi dubioși. Deși căzut pe trotuar tânărul este pur și simplu ”călcat în picioare” de cei doi salbatici.

O băimăreancă a surprins imagini video greu de vizionat. Siguranța în municipiul Baia Mare este zero. Ziua în amiaza mare pe un bulevard nu o străduță oarecare de la marginea orașului ești snopit în bătaie și absolut nimeni nu vede nimic.

Gheorghe Perian a băgat capul în nisip, ca struțul: vede dar nu răspunde

www.vasiledale.ro și www.baiamaretv.ro a încercat să afle un punct de vedere oficial din partea celui care a fost ieri băgat în comisia de disciplină. Ghițucă a citit mesajul și cam atât. Niciun răspuns. Tace mâlc în timp ce angajații insituției au dat ”în orbul găinii”.

”Nu știu să vă spun. La noi nu ne-a sesizat decât ceva cerșetori în zona Vivo. Nu știu altceva ce să vă spun, decât dacă faceți ceva hârtie. Prin dispecerat nu. Numai dacă au trimis colegii, dar auzeam pe stație. Numai să facă sesizare la poliție, iar poliția să ceară camerele” a spus dispeceratul Poliției Locale Baia Mare.

La o agresiune de 30 de secunde din ce am văzut și eu din acea filmare dacă nu ești efectiv pe camere în zonă. În 160 de camere, pe display pot încăpea maxim 25 odată. Dacă vrem să fie mai zoomate se pun mai puține. Orice agresiune orice mic incident nu poate să îl sesizeze poliția locală și să trimită. Cred că avem pretenții exagerate.

Ideea este că dacă ni se solicită imagini din partea părții vătămate în baza unei ordonanțe se pot pune la dispoziție imaginile. Așa funcționează lucrurile, dacă va fi o plângere pentru agresiune” ne-a transmis Doru Dăncuș, viceprimarul cu atribuții de primar al Primăriei Baia Mare.

Actualizare – IPJ Maramureș

Astăzi, 27 ianuarie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii din Baia Mare au fost solicitați să intervină pe bulevardul Decebal, unde o persoană a fost agresată fizic.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au identificat persoana vătămată, respectiv un tânăr în vârstă de 28 de ani din municipiu, care ar fi fost agresat fizic de două persoane care, ulterior comiterii faptei, au părăsit locul producerii evenimentului.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *