Un bărbat din Baia Sprie și-a lăsat fiul de 16 ani să-i conducă mașina

În seara de luni, 21 iunie, ora 20.50, în timp ce polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Baia Sprie efectuau serviciul de supraveghere și control trafic rutier pe strada Ignișului din oraș, au observat un autoturism care circula din direcția Baia Mare – Baia Sprie, care a frânat brusc în apropierea echipajului de poliție.

În acel moment, polițiștii au început urmărirea acestuia cu autospeciala de poliție, având în funcțiune sistemele luminoase, deoarece autoturismul în cauză a plecat în marșarier de la locul frânării.

Ajunși lângă autoturism, poliţiştii au observat cum două persoane de sex masculin și-au schimbat locurile în autoturism, respectiv, un tânăr de 16 ani, care se afla la volanul autoturismului, respectiv tatăl său, un bărbat de 48 de ani, care era pe scaunul din dreapta-față.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie.
De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că tatăl minorului i-a încredințat autoturismul fiului său, deși știa că acesta nu deține permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *