VIDEO – ALEXANDRA (18 ANI) S-AR FI ARUNCAT DE LA ETAJUL OPT AL UNUI BLOC DIN BAIA MARE DUPĂ O CEARTĂ CU IUBITA

Informaţii de ultimă oră transmise de reprezentanţii ISU Maramureş. O tânără de 18 ani a căzut de la etajul 8 al unui bloc de pe Bd. Traian din Baia Mare. La faţa locului se află echipaje de pompieri, SMURD, poliţia.

ACTUALIZARE

Fata prezintă semne vitale şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Conform unor informaţii obţinute pe surse, Alexandra în vârstă de 18 ani este din localitatea bistriţeană Colibiţa. În urmă cu 6 luni s-a mutat în Baia Mare în chirie împreună cu iubita sa, o tânără de 21 de ani din Gherla, judeţul Cluj. Aceleaşi surse spun că de câteva zile între cele două ar fi avut loc mai multe certuri. De altfel, se pare că fata şi-ar fi manifestat dorinţa de a se întoarce acasă, doar că familia nu ar fi dorit să o primească.

În această seară, tânăra a profitat de faptul că iubita sa ar fi mers la magazin, a blocat uşa pe interior, iar într-un moment de „rătăcire” s-ar fi aruncat de la etajul opt căzut pe platforma de la etajul I. Bistriţeanca a fost luata de echipajul de terapie intensivă mobilă în stare gravă. Ajunsă la spital, medicii au stabilit că a suferit mai multe fracturi la nivelul mebrelor inferioare şi superioare, iar acum este supus unei examinări CR. Deocamdată starea ei este stabilă.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *