VIDEO- SCANDAL MONSTRU ÎN NOAPTEA DE CRĂCIUN – Au devastat un centru de vaccinare din Baia Sprie, apoi s-au luat la bătaie în UPU SMURD

Scandal monstru azi noapte în Baia Sprie. Mai mulți indivizi cel mai probabil aflați sub influența băuturilor alcoolice (și nu numai) s-au luat la bătaie cu bâtele în fața Centrului de Vaccinare din Baia Sprie, scrie Vasile Dale.ro

Indivizii nu s-au mulțumit să se bată în Ajunul Crăciunului așa că au început să distrugă și ușa de la intrarea în Centrul de Vaccinare din Baia Sprie, dar și geamurile.

La fața locului au intervenit echipajele poliției din Baia Sprie dar și echipajele medicale ale Ambulanței. Mai mulți indivizi au fost duși la Unitatea de Primire Urgență a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare pentru a primi îngrijiri medicale.

Numai că acolo scandalul dintre ei a continuat. A fost nevoie de intervenția Jandarmeriei pentru ca spiritele să fie calmate.

Conform informațiilor oficiale indivizii nu au distrus doze de vaccin care erau în Centrul respectiv.

Ce spune IPJ Maramureș despre bătaie din Baia Sprie

Azi-noapte, la ora 00.20, polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați prin apel 112 de către un tânăr de 20 de ani din oraș cu privire la faptul că, în timp ce se afla în stația de autobuz de pe strada Gutinului a izbucnit un scandal între doi bărbați.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un tânăr de 25 de ani din Baia Sprie, care prezenta leziuni la nivelul ochiului stâng. Acesta a relatat faptul că ar fi fost agresat de un bărbat pe care nu îl cunoaște. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită ca fiind un bărbat de 31 de ani din Baia Mare.

Totodată, polițiștii au constatat faptul că bărbatul a distrus ușile de acces și geamul uneia incinte în care se află un centru de vaccinare din Baia Sprie. Bărbatul de 31 de ani prezenta leziuni superficiale la nivelul capului. Persoanele implicate în eveniment au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Valoarea prejudiciului este de aproximativ 1000 de lei. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și violarea sediului profesional.

Scandalul a continuat la UPU SMURD Baia Mare o oră mai târziu

Azi-noapte, la ora 01.20, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați despre faptul că la U.P.U. Baia Mare are loc un scandal între mai multe persoane. La fața locului s-au deplasat un echipaj de ordine publică și jandarmii maramureșeni, aceștia aplicând trei sancțiuni contravenţionale de peste 1.000 de lei.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *