VIDEO: Un taximetrist salvator pentru un grup de turiști din Elveția. Le-a înapoiat o borsetă cu acte, carduri și 2.000 de euro 

Cristel Ciocoi, taximetrist la Galant Baia Mare, a fost salvatorul pentru un grup de turiști din Elveția veniți în vizită în Maramureș.

Oamenii au ieșit la un restaurant din zona Baraj Firiza iar după ce au mâncat au plecat spre cazare cu un taxi. Fără să își dea seama și-au uitat în mașina o borsetă în care aveau pașapoartele, carduri dar și 2.000 de euro.

Abia duminică dimineață când au primit un telefon tocmai de la taximetristul care i-a dus de la restauran la cazare și-au dat seama că nu mai aveau borseta.

Taximetristul băimărean le-a înapoiat toate bunurile iar elvețienii au fost extrem de bucuroși că mai sunt oameni de omenie.

Drept mulțumire luni dimineața taximetristul îi va duce din Baia Mare la aeroportul din Cluj pentru că turiștii elvețieni se întorc acasă.

Urmăriți în materialul video declarațiile dnei Diana Nicoleta, maramureșeancă stabilită în Elveția de 15 ani, a dlui Simon Niederhauser (antreprenor și designer elvețian) și a taximetristului Cristel Ciocoi.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *