Bogdan Marișca și Sebastian Itu s-au lovit cu mașina de copaci la Raliul Maramureșului. Copilotul este rănit

Incident grav la Raliul Maramureșului pe etapa Copalnic Berința. Pilotul Bogdan Marișca și copilotul Sergiu Itu era la bordul unui model Ford Fiesta R5 a ieșit de pe carosabil și s-a izbit de un copac din dreapta direcției de mers.

În urma impactului copilotul Itu a fost rănit. Bogdan Marișca a scăpat fără nicio leziune.

La fața locului sunt echipajele SMURD și ale Ambulanței Maramureș.

Știre în curs de actualizare!

ACTUALIZARE 1

Potrivit ultimelor informaţii primite de la faţa locului, Bogdan Marișca se află în stare bună.

Sergiu Itu, copilotul, este rănit grav, fiind prins între mașină și copac. A suferit un traumatism cranio cerebral acut, pierzându-şi cunoştinţa. După manevrele de prim ajutor, este transportat la spital.

La unitatea medicală a fost diagnosticat cu un traumatism cranio cerebral ușor și un hematom la cotul drept. Este cooperant și conștient, în afara oricărui pericol, dar se află sub investigații. Bogdan Marișca este alături de el la spital

De precizat că au fost anulate probele speciale 5 și 6.

Marișca și Itu formează cel mai longeviv echipaj din Campionatul Național de Raliuri, cei doi făcând echipă în mașina de concurs încă din 1997. În momentul accidentului, aceștia se aflau pe locul 3 în topul general de la Raliul Maramureșului.

ACTUALIZARE 2

Sergiu Itu e în stare bună, se află la spital. Alături de el este pilotul Bogdan Marişca.

Pe pagina de facebook a competiţiei Raliul Maramureşului a fost postat următorul mesaj: „Suntem bine! Dorim să vă aducem la cunoștință ca starea lui Sebastian Itu este stabilă și totul este bine! Ne bucurăm ca acest eveniment neplăcute a trecut cu bine fără consecințe! Mulțumim echipajelor de intervenție pentru reacția rapida și profesionalism si Restaurantului Tasty pentru minunata pizza!”.

Sergiu Itu va rămâne sub supraveghere până mâine.
„Le multumim echipelor de medicale pentru modul in care au intervenit si organizatorilor pentru sprijin!! …si tuturor celor care ne-au transmis sustinerea lor!”, a transmis Bigdan Marişca.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *