VITAL: Întreruperi în furnizarea apei potabile din cauza lipsei de energie electrică la stațiile de pompare

S.C. VITAL S.A. își anunță consumatorii care sunt alimentați din Stațiile de pompare apă potabilă –  Mihai Eminescu și  Groși că sâmbătă, 06 noiembrie 2021, în intervalul orar 10.00 – 13.00, va întrerupe furnizarea apei potabile, ca urmare a întreruperii alimentării cu energie  electrică la stațiile de pompare.

În această perioadă S.C. Distribuție Energie Electrică România, sucursala Baia Mare întrerupe alimentarea cu energie electrică la stațiile de pompare apă potabilă mai sus anunțate în vederea realizării unor lucrări la rețelele de distribuție energie electrică.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile: Mihai Eminescu (de la Pasaj CF către comuna Groși), Vrancei, Dumbravei, Chioarului, Codrului, Cărbunari, Copalnic, Dumbrăvița, Dealul Groșului, Paltinului și localitatea Satul Nou de Sus (partea superioară alimentată din SP Groși).

Mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente cauzate de această situație care nu depinde de noi!

Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această întrerupere să-și asigure necesarul de apă pentru perioada menționată.

Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Dispeceratul S.C.VITAL S.A. tel: 0262 212550; 0262 215150, *1,*2, 0362 401052, 3, 0372 752661.

Vă mulṭumim pentru înṭelegere.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *