VITAL: Program intervenții 07 noiembrie – lucrări de întreținere în Baia Mare

Ca urmare a unor lucrări de întreținere și modernizare a rețelei de distribuție apă potabilă, S.C. Vital S.A. anunță că luni 07 noiembrie 2022, în intervalul 09.00-14.00, se va întrerupe furnizarea apei potabile către consumatorii din str. Firiza (în aval de str. Forestierilor), str. Pandurilor, str. Fântânele, str. Mugurilor, str. Lobodei, str. Vălinilor, str. Valea Vălenilor, str. Lacului.

Societatea VITAL S.A. solicită înțelegere din partea utilizatorilor pentru disconfortul creat și le reamintește că lucrările sunt realizate în beneficiul lor pe termen lung, prin realizarea acestora urmărindu-se îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calitatii apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această întrerupere a apei să își asigure necesarul de apă pentru perioada menționată.

Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Dispeceratul S.C.VITAL S.A. la numerele de telefon  0262/215150, *1, *2 și 0362/401052, 3, 0372752661.

Vă mulțumim pentru înṭelegere.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *