ANUNT – Consiliul Județean Maramureș va participa cu stand propriu la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României 2022

La invitația Ministerului Antreprenoriatului și Turismului, Consiliul Județean Maramureș va participa în luna noiembrie a anului 2022 la trei Târguri de Turism Internațional, respectiv: WTM Londra, TT Varșovia și IBTM Barcelona. De asemenea, în perioada 10-13 noiembrie 2022, Consiliul Județean Maramureș va participa cu stand propriu la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României 2022.

Pe această cale, informăm toate structurile de primire turistice, agențiile de turism, asociațiile profesionale din domeniul turismului și unitățile administrativ-teritoriale că pot să beneficieze de promovare gratuită în cadrul acestor manifestări. Astfel, toate entitățile mai sus amintite sunt invitate să aducă materiale de promovare (elaborate în limba română/ engleză) la Consiliul Județean Maramureș, camera 20, până la data de 24 octombrie 2022, acestea urmând să fie distribuite în cadrul târgurilor. De asemenea, la adresa turism@cjmaramures.ro se pot transmite și linkuri către pagini web/ materiale promoționale/ pachete turistice sau orice alte resurse de promovare online. 

În cadrul târgurilor internaționale este încurajată diseminarea materialelor în format digital. Totodată, conținutul acestor materiale trebuie să respecte cerințele organizatorilor privind redactarea exclusiv în limba engleză.

 Informații la telefon: 0262.202.582. 

Președintele Consiliului Județean Maramureș

Ionel Ovidiu Bogdan

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *