EVENIMENT: Liberalii maramureșeni au marcat Ziua Mondială a Alimentației

Ieri, liberalii maramureșeni au marcat Ziua Mondială a Alimentației, care este sărbătorită în fiecare an în data de 16 octombrie, printr-o dezbatere alături de specialiști în domeniu.

Temele principale discutate au fost risipa de alimente, o problemă mondială, și adoptarea unei alimentații echilibrate și sănătoase.

Medicii specialiști prezenți la seminarul de astăzi au vorbit despre importanța adoptării unui stil de viață activ și sănătos pentru combaterea obezității și prevenirea bolilor care sunt provocate de o alimentație nesănătoasă și sedentarism.

De asemenea, deputatul PNL Maramureș Florin Alexe a vorbit despre modificarea legislației actuale și adoptarea unui cadrul legislativ care să combată risipa alimentară la nivel național.

La evenimentul de azi au fost prezenți: Anca Hendea, secretar de stat în Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, parlamentarii liberali Cristian Niculescu Țâgârlaș, Călin Bota, Florin Alexe, Cristina Trăilă, Mirela Brezoczki, consilier județean, prefectul Județului Maramureș, Rudolf Stauder, Ioan Muntean, inspector general adjunct ISJ Maramureș, doamnele doctor Cristina Bura, Carmen Morariu, psiholog Mihaela Marchiș și Alexandra Ciplea, fondator Centrul Educațional Explorania, Banca pentru Alimente Maramureș. De asemenea, au fost prezenți sportivi de performanță și specialiști din domeniul alimentației care se implică zi de zi, prin activitatea lor, în promovarea adoptării unui stil de viață activ și sănătos.

Evenimentul, care a avut loc la Biblioteca Județeană “Petre Dulfu” Baia Mare, a fost organizat de Organizația Femeilor Liberale Baia Mare și de Organizația TNL Baia Mare.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *