Baia Mare va avea un bazin de înot didactic și de agrement

Autoritatea locală continuă demersurile care vizează dezvoltarea proiectelor de agrement la nivelul municipiului. Astfel, Baia Mare va avea un bazin de înot didactic și de agrement după ce proiectul primarului Cătălin Cherecheș, care vizează realizarea acestui obiectiv, a fost aprobat în plenul Consiliului Local.

Clădirea în care va funcționa noul bazin va fi una de dimensiuni generoase, dotată cu spații tehnice, vestiare pentru vizitatori, inclusiv pentru persoanele cu dizabilități, și antrenori, cabinet medical, dar și săli de forță, respectiv aerobic, complet dotate și echipate.

Parcarea din proximitatea bazinului va dispune de aproximativ 40 de locuri de parcare, dintre care patru pentru persoane cu dizabilități, precum și de sistem de iluminat pe timpul nopții„, spune primarul Cătălin Cherecheș.

Proiectul va fi depus spre finanțare prin Compania Națională de Investiții și prevede ca obiectivul de investiții “ Bazin de inot didactic și agrement” să fie parte funcțională a “Complexului Socio – Cultural – Sportiv și de Agrement” pe care îl amenajăm pe terenul fostului ștrand municipal.

1 COMMENTS

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *