Ionel Bogdan: ”Am validat decizia Biroului Politic Județean cu privire la excluderea dlui Mircea Cirț din PNL”

Maramureșul a primit multe de la Dumnezeu și prea puține de la politicieni. În PNL Maramureș suntem o echipă și respectăm planul de dezvoltare pentru comunitățile noastre, iar cei care nu o fac, pleacă.

Îi urez domnului Mircea Cirț mult succes în activitatea sa viitoare. Ca om, îl apreciez și îi mulțumesc pentru perioada în care a fost colegul nostru. Am validat astăzi decizia Biroului Politic Județean al PNL Maramureş cu privire la excluderea domniei sale din organizația noastră.

Diferențele semnificative de viziune, derapajele în afara valorilor și principiilor liberale, comunicarea și colaborarea ineficientă din partea domniei sale au prejudiciat major obiectivele pe care noi ni le-am asumat în fața oamenilor. Toate acestea au dus la situația regretabilă din acest moment.

La PNL Maramureș suntem o echipă, de la președinte, parlamentari, primari, aleși locali, județeni, membri simpli sau cu funcții de conducere, simpatizanți și voluntari, seniori și tineri.

Ne-am asumat înaintea maramureșenilor un plan concret de dezvoltare al județului nostru, implicit al municipiului Baia Mare. Tot ceea ce facem în acest sens de câțiva ani a generat multe investiții așteptate și necesare. Și mai avem multe de împlinit! De aceea este important ca fiecare din echipa noastră să respecte întocmai, fără derapaje, planul asumat pentru oamenii din acest ținut binecuvântat.

Maramureșul a primit multe de la Dumnezeu și prea puține de la politicieni. De aceea este nevoie de oameni asumați, serioși, care să pună umărul alături de noi la îndeplinirea tuturor obiectivelor asumate!

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *