SCANDAL SEXUAL LA AEROPORTUL INTERNAȚIONAL MARAMUREȘ! O șefă de birou ar fi fost violată de un subaltern

Este scandal uriaș la Aeroportul Internațional Marmureș. Șefa unui birou ar fi depus sesizare la Poliția Municipiului Baia Mare este faptul că ar fi fost victima unui viol. Ancheta este în plină desfășurare.

Conform surselor noastre totul s-ar fi întâmplat după cheful de 8 martie 2024 la care au participat toți angajați Aeroportului Internațional Maramureș. Aceleași surse susțin că un număr de 8-9 angajați ar fi continuat petrecerea la un club din Baia Mare. Acolo, o șefă de birou a Aeroportului Maramureș ar fi fost violată de un subaltern. Victima a depus sesizare la poliție unde a povestit că a întreținut raporturi sexuale fără ca ea să fie de acord.

Aceleași surse spun că victima s-a prezentat la Serviciul de Medicină Legală Maramureș pentru a fi examinată și a primi certificat medico-legal. Totodată se pare că mai mulți angajați ar fi fost deja audiați: unii în calitate de martori, iar unul dintre aceștia în calitate de suspect.

Suspectul principal ar fi chiar un subaltern al victimei, angajat în cadrul aceluiași birou. Angajarea acestuia ar fi avut loc ”cu cântec” iar procurorii DNA au făcut percheziții în acest sens la sediul Aeroportului Maramureș.

Ce spune Poliția

În urma unei sesizări depuse la Poliția municipiului Baia Mare la data de 09 martie a.c., polițiștii de investigații criminale au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de viol și efectuează cercetări pentru stabilirea stării de fapt.

Ce ar fi declarat partea acuzată

Surse judiciare spun că partea vătămată ar fi fost audiată deja și că acesta neagă cu vehemență acuzațiile. Acesta ar fi susținut că actul sexual ar fi fost consimțit și că ar fi avut loc în scara blocului în care locuiește victima. Aceleași surse judiciare spun că rezultatele toxicologice ale victimei nu ar fi relevat prezența niciunei substanțe interzise în organism decât prezența alcoolului.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *