Mesajul domnului președinte al CJ Maramureș Ionel Bogdan, cu ocazia Zilei de 1 Martie

Dragi maramureșeni, în această primăvară, în loc de un mărțișor simbolic, vă ofer unul concret: în martie, semnăm contracte de finanțare de peste 300 de milioane de euro pentru câteva proiecte majore în dezvoltarea Maramureșului! 

Mărțișorul este simbolul străvechi care ne aduce tuturor promisiunea renașterii naturii. Eu vă ofer în prag de primăvară un alt fel de mărțișor: certitudinea unui nou salt în dezvoltarea județului Maramureș! 

Vă anunț cu mândrie că în luna martie semnăm contracte de finanțare în valoare de 300 de milioane de euro! Banii merg înspre realizarea unor proiecte așteptate și importante. Pentru reabilitare de drumuri județene, prin Mara Nord, aproape 125 de milioane de euro; Pasaj Italsofa – Baia Mare – Groși, aproape 16 milioane de euro; Pasaj Clubul Văcarilor Baia Mare – Recea, aproape 17 milioane de euro. 

Parcuri industriale de specializare inteligentă: Baia Sprie, 11 milioane de euro; Târgu Lăpuș, 6 milioane de euro; Șomcuta Mare, aproape 7 milioane de euro; Fărcașa, 3 milioane de euro și Bogdan Vodă 4,5 milioane de euro! Complementar acestor patru parcuri industriale, se adaugă și granturi în valoare de 80 de milioane de euro, sume consistente pe care investitorii le pot utiliza pentru dezvoltarea afacerilor.

Reabilitarea Palatului Administrativ, peste 27 de milioane de euro; reabilitarea și valorificarea în circuitul turistic a Castelului Teleki din Pribilești 12,5 milioane de euro.

Vă mulțumesc din suflet pentru susținere și pentru parteneriatul pe care îl avem pentru Maramureș. Vă doresc o primăvară frumoasă, cu sănătate și împliniri tuturor!

Ionel Ovidiu Bogdan
Președintele Consiliului Județean Maramureș

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *