Primarul interimar Ioan Doru Dăncuș a reprezentat municipiul Baia Mare la recepția oferită de Ambasada Egiptului

Primarul interimar al municipiului Baia Mare, Ioan Doru Dăncuș a reprezentat orașul nostru la un eveniment de excepție organizat de Ambasadorul Republicii Arabe Egipt, Excelența Sa Moayad Fathallah Mohamed EL DALIE alături de domnul Alexandru Peterliceanu, vicepreședintele Asociației Nord pentru Cooperare și Integrare.

Recepția a fost organizată în cinstea acordului de colaborare semnat între ANCI – Asociația Nord pentru Cooperare și Integrare și Liga Statelor Arabe: Memorandumul de Înțelegere.

„Am reprezentat cu mândrie Baia Mare la un eveniment diplomatic cu o însemnătate aparte pentru comunitatea noastră, la recepția oferită de Excelența Sa Moayad Fathallah Mohamed EL DALIE, Ambasadorul Republicii Arabe Egipt.Ambasadori din peste 40 de state, diplomați de carieră și oameni politici au răspuns invitației și s-au bucurat alături de noi la acest moment important pentru comunitatea băimăreană și pentru România.Renumele municipiului nostru, dar și al României, ajunge astfel departe, până în Orientul Mijlociu, datorită eforturilor pe care ambasadorul nostru onorific, Alexandru Peterliceanu, le depune împreună cu o mână de oameni din Asociație, pentru apropierea dintre țara noastră și culturile orientale, arabo-africane.

Prin efortul ultimilor ani, Alexandru Peterliceanu a reușit prin proiectele sale să apropie națiuni diferite prin pasiunea comună pentru literatură și cultură. În numele meu și al băimărenilor, vă mulțumesc, Excelență!” a precizat Ioan Doru Dăncuș, primarul interimar al municipiului Baia Mare.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *