PROGRAMUL TEATRULUI MUNICIPAL BAIA MARE ÎN PERIOADA 13 – 17 MARTIE 2024

Teatrul Municipal Baia Mare invită publicul duminică, 17 martie, de la ora 19.00 la PREMIERA spectacolului HEAVEN de MIEKO KAWAKAMI, regia și dramatizarea Adina Lazăr, traducerea Iolanda Prodan, scenografia Andreea Tecla, asistent scenografie Mihai Vălu. Romanul este transpus scenic în premieră națională de către Teatrul Municipal Baia Mare. 

Un băiat de 16 ani este supus bullyingului de către colegii săi, din cauza unui defect de vedere. În loc să riposteze, el se resemnează și se retrage într-o suferință mută. Singura care înțelege prin ce trece este o altă colegă, supusă și ea unor tratamente asemănătoare.
Oferindu-și unul altuia incomensurabila alinare de care au nevoie în clipele grele prin care trec, cei doi tineri prieteni devin tot mai apropiați. Dar, în fond, care este natura unei prietenii născute din pură teroare?

Din distribuția spectacolului fac parte: Alex Macavei, Denisa Blag, Andrei Dinu, Raul Hotcaș, Sanda Savolszky, Inna Andriuca, Rodica Pașca, Larisa Miskolczi, Andrei Han, Mircea Gligor, Roxana Florescu, Brianna Waltner, Eduard Bîndiu, Romeo Cornelius. 

_______________________________

MIEKO KAWAKAMI s-a născut în Osaka și și-a făcut debutul literar ca poetă în 2006. Este autoarea bestsellerului internațional Povești de vară (2008), care a fost declarat New York Times Notable Book of the year și a fost selectat de revista TIME printre cele mai bune 10 cărți ale anului 2020, și a romanului Heaven (2009). Locuiește în Tokyo.

SPECTACOLUL SE JOACĂ LA SALA MARE ȘI DUREAZĂ 100`, FĂRĂ PAUZĂ.

*Spectacol recomandat persoanelor peste 14 ani!

  • Preț bilet premieră: 30 lei

Următoarea reprezentație este programată duminică, 24 martie, ora 19.00, reprezentația fiind inclusă în campania națională inițiată de UNITER, Artiști pentru artiști, dedicată susţinerii financiare a artiştilor aflați în situații de viață delicate. Încasările din vânzarea de bilete sunt direcţionate către Fondul de Solidaritate Teatrală. 

PROGRAMUL TEATRULUI MUNICIPAL BAIA MARE ÎN PERIOADA 13 – 16 MARTIE 2024

Miercuri, 13 martie, de la ora 19.00, la Sala Studio, publicul băimărean poate urmări spectacolul „Floare de cactus”, regia Daniel Vulcu, o comedie romantică care îi are în distribuție pe Dragoș Călin, Sanda Savolszky, Denisa Blag, Alex Macavei, Dorin Griguța, Wanda Tamaș, Ioan Costin și Larisa Miskolczi.

Spectacolul este un adevărat roller-coaster teatral, o comedie efervescentă, cu oameni obișnuiți, construită în jurul unor cupluri ce durează cât bulele unei șampanii de calitate.

Beneficiind de două ecranizări celebre cu încasări record, un premiu Oscar și cinci premii Globul de Aur, piesa „Floare de cactus” nu are vârstă, tratând dragostea și multiplele ei fațete cu multă dezinvoltură. Și foarte mult umor.

Spectacolul durează două ore. 

Preț bilet:

✅Întreg: 25 lei 

Redus: 15 lei 

Sâmbătă, 16 martie, de la ora 10.00 și 11.30, cei mici sunt așteptați la „Degetul Poznaș”, de Matei Vișniec, regia Radu Dinulescu. 

În lumea ei din vis, micuța Larisa se trezește fără degețelul preferat. Năzdrăvanul e de negăsit, determinând-o pe fetiță să plece într-o călătorie, în căutarea acestuia. Prietenul ei cel mai bun, ursulețul de pluș, o va însoți în aventura, ce o va purta în casa unui magician, în coliba unei vrăjitoare și în grădina unui marțian.

Dar, ca în mai toate poveștile, zâna cea bună va fi cea care-i va îndeplini dorința: regăsirea degetului poznaș

În distribuție: Camelia Blidar Strat, Carmen Bulancea, Liliana Voș. 

Spectacolul durează 40 de minute, iar prețul unui bilet este 10 lei. 

…………………………………

Biletele se pot achiziționa de pe www.myticket.ro, www.entertix.ro  sau de la casieria Teatrului, conform programului: 

  • luni și marți: ÎNCHIS, sunt disponibile doar rezervări telefonice, între orele 11.00 – 16.00
  • miercuri și joi: 12.00 – 14.00
  • vineri, sâmbătă și duminică: 17.30 – 19.30 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor.

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *