Realizarea Ștrandului Municipal – investiție prioritară

La inițiativa primarului Cătălin Cherecheș, consilierii locali au aprobat, în cadrul ședinței ordinare din 21 iulie, o serie de proiecte deosebit de importante pentru Municipiul Baia Mare și pentru creșterea calității vieții în comunitatea noastră. 

Am reașezat ordinea și prioritățile pe care vrem să le finanțăm și ne-am asumat ca primul și cel mai intens finanțat obiectiv să fie Ștrandul Municipal. În discuțiile pe care le-am avut cu Consiliul Județean Maramureș, cu președintele Ionel Bogdan, am stabilit că municipiul Baia Mare împreună cu Consiliul Județean, orașul Baia Sprie și comuna Dumbrăvița vor dezvolta, pe un teren aparținând comunei Dumbrăvița, o bază de agrement de mari dimensiuni. În acest sens vom accesa și finanțări externe nerambursabile, pentru că discutăm despre un proiect de până la 40 – 50 de milioane de euro, cofinanțarea urmând să ne-o asumăm fiecare dintre cei amintiți, într-o anumită măsură. Este un proiect amplu, însă până la realizarea acestuia la nivelul pe care îl avem din perspectiva terenurilor din zona Stadionului Dealul Florilor, respectiv zona vechiului Ștrand Municipal și a terenului 2 de fotbal, vom reconfigura studiul de fezabilitate respectiv proiectul nostru astfel încât să putem să demarăm proiectul, execuția noului Ștrand Municipal. Nu la nivelul la care ne gândeam inițial, ci la unul mai redus, astfel încât, dacă ne ajută Dumnezeu, în vara anului viitor să putem să deschidem acest obiectiv mult așteptat”, spune primarul Cătălin Cherecheș.

1 COMMENTS

  1. A fi bine, să vă opriți din smecheri și furat sau încă nu ați băgat de seama ca oameni sunt sătui de rahaturile voastre că promiteți și nu faceți, nu sunteți în stare, dați-vă demisia , uitați-vă cum arata orașele noastre, parcă ar fi suburbiile din Africa, eu unu nu pot să le numesc orașe, să nu ai în orașul tău un ștrand , pe timpul lui Ceaușescu în Baia Sprie erau două ștranduri, și acum nici unul, pentru ca acum sunteți prea ocupați cum sa furați ca să faceți averi să vă băgați neamurile în funcții bune, jalnic , acești oameni nu se pot numi primari și gunoaie.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *