VIDEO: SELLY SFIDEAZĂ LEGEA! A organizat o petrecere de ziua lui în plină pandemie – ACTUALIZARE

Vestitul Selly, idolul adolescenților, schimbă azi prefixul! Vloggerul împlinește 20 de primăveri, așa că sâmbătă seara (27 februarie) a dat o petrecere privată, unde și-a chemat iubita, cei mai buni prieteni din showbiz și câțiva maneliști de calibru, care sa întrețină atmosfera.

Selly a sfidat toate normele impuse în pandemie și a chefuit de ziua sa. Acesta a avut zeci de invitați care s-au distrat pe manele. Invitați de onoare au fost Tzancă Uraganu. şi Costel Biju, care i-au făcut lui Selly dedicaţie după dedicaţie.

„La mulţi ani pentru Selly al nostru„, a spus Tzancă înainte de a începe să cânte melodia „Sunt Johnny Nebunu”, melodie care a fost pe placul lui Selly şi a întregii audienţe. Cu paharul în mână, cunoscutul vlogger a dansat pe ritmurile celebrei manele a lui Tzancă. Momentul a fost imortalizat de mai mulţi invitaţi la petrecere, iar apoi postate pe rețelele de socializare.

ACTUALIZARE – IPJ ILFOV

La data de 28 februarie a.c., polițiștii orașului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în orașul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecție sanitară.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, până la acest moment, proprietarul societății, un participant și organizatorul evenimentului.

Aceștia au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală.

În continuare, polițiștii efectuează verificări, pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment, urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, se arată într-o informare a IPJ Ilfov.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *